Skip to main content

Een baan met toekomstperspectief

De banen liggen voor het oprapen, dat is in veel sectoren het geval. In de logistiek is dat niet anders.

Sterker nog, er zijn zoveel mogelijkheden en kansen dat bijna niets onmogelijk lijkt. Dus mocht jij op zoek zijn naar een baan met mogelijkheden, kansen en een echt toekomstperspectief? Dan is een baan in de logistiek echt wat voor jou. 

Organiseren, begeleiden of rijden

Logistiek houdt zoveel meer in dan een product van A naar B brengen. Het is niet enkel het transport via de lucht, de weg of het water. Het gaat om het hele pakket aan taken en al die verschillende functies die daarmee verbonden zijn. Van het eerste contact met de klant tot het inplannen, factureren en documenteren. 

Achter het bureau, in de haven of op de weg

Of het nu om administratieve, commerciële, leidinggevende of praktische functies gaat, er is voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als luchtvracht expediteur, pricing forwarder of douane declarant. Liever iets in de sales of customer service? ook dat is mogelijk. 

vacature expediteur

Vacature Expediteur 

Als expediteur ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de order en de borging van de kwaliteit van de dienstverlening. Je onderhoudt contacten met alle externe partijen, je levert rapportages op en coördineert de orderplanning. Je bent bezig met zee- en luchtvracht, tankcontainers en contractlogistiek. Kortom in deze functie is geen een dag hetzelfde en ben je wereldwijd een betrouwbare partner van bedrijven in verschillende sectoren. De ene dag ben je bezig voor een bedrijf in de auto-industrie, de andere dag ben je bezig met consumentengoederen of farmaceutische producten. 

Pak jij deze kans?
Wil je kijken of een baan in de logistiek iets voor jou is? Zie je mogelijkheden? ben je gemotiveerd en heb je ambitie? Dan komen we graag in contact met je. We hebben verschillende vacatures openstaan, wie weet is dat precies de baan die jij zoekt.

logistiek

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *