Personeelstekort of openstaande vacatures? Kies voor werven via Yourtomorrow!

Ervaar je een hoge werkdruk door onder meer personeelstekort? worden vacatures niet (snel) opgevuld en denk je erover om het recruiten uit handen te geven aan professionals? Dan ben je bij Yourtomorrow aan het goede adres. Onze recruiters hebben niet alleen vakspecifieke kennis met betrekking tot werving en selectie. We hebben ook ervaring in het logistieke werkveld. Dat heeft als grote voordeel dat we weten wat er in de logistieke branche speelt en we dus jouw perfecte partner zijn met betrekking tot het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature. Of het nu gaat om werving en selectie, recruiten, detacheren of uitzenden. Wij nemen je alles uit handen. Wij doen de voorselectie en stellen alleen de meest geschikte kandidaat of kandidaten aan je voor. Dat scheelt jou een hoop tijd. Onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk, want Yourtomorrow is zowel beschikbaar voor het MKB als voor multinationals

personeelstekort

Werving en selectie bij Yourtomorrow

Wij zijn expert in het matchen van de werkgever met de juiste kandidaat in de logistieke branche. Onze kennis en ervaring in het werkveld maakt, dat we snappen wat jij zoekt. Dat is het beginpunt om voor jou de juiste kandidaten te selecteren. De gehele verantwoordelijkheid voor het vinden en selecteren van de geschikte kandidaat of kandidaten ligt bij ons. Wij halen deze druk bij jou weg.

Wij vinden en selecteren de kandidaten, het enige wat jij hoeft te doen is sollicitatiegesprekken te voeren met de kandidaten die jij wilt spreken. We bieden altijd een oplossing op maat. We zijn accuraat en kunnen onze keuzes onderbouwen aan de hand van grondige analyses. We zijn vastberaden en prestatiegericht. Gemiddeld is voor ons niet goed genoeg. Een goede werknemer is goud waard.

1

Intake vacature

2

Marktanalyse

3

Talent selecteren

4

Voorstellen

5

Sollicitatie gesprek

6

Plaatsing

Wat onderscheidt Yourtomorrow van andere recruitment bureaus?

Vacature vervuld, personeelstekort opgelost Ben jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw vacature? of heb je (tijdelijk) meer mensen nodig? Laat hem of haar door onze recruiters vinden. Na onze eerste eigen selectie stellen we deze kandidaat of kandidaten aan je voor en is er een sollicitatiegesprek. Bij een succesvolle match wordt de geschikte kandidaat bij jou geplaatst en is de vacature vervuld. Yourtomorrow, maakt zo ook jouw morgen waardevol.

Let’s
connect!

 

Bent u opzoek naar kandidaten ?