Waarom werven via YourTomorrow?

Onze gespecialiseerde recruitment consultants besparen u simpelweg tijd. Laat onze consultants omgaan met de druk die komt kijken bij het tijdig invullen van uw vacature.  Hierdoor kunt u tijd besteden aan andere belangrijke zaken die uw aandacht vragen. YourTomorrow werft succesvol voor verschillende organisaties, variërend van het MKB tot multinationals.

Ons wervingsproces

Wanneer u met YourTomorrow samenwerkt draagt een gespecialiseerde consultant de gehele verantwoordelijkheid voor uw werving- & selectieopdracht.

Geen enkele organisatie is hetzelfde, ieder persoon is uniek en alle vacatures zijn verschillend. Daarom bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften, wensen en eisen. Hieronder vindt u een vereenvoudigde versie van ons werving- & selectieproces.

1

Intake vacature

2

Marktanalyse

3

Talent selecteren

4

Voorstellen

5

Sollicitatie gesprek

6

Plaatsing

Wat onderscheidt YourTomorrow van andere recruitment bureaus?

  • Dankzij ons omvangrijke kandidatenbestand en gespecialiseerde consultants, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw wervingsbehoeften. De kandidaten in onze database zijn gekwalificeerde professionals in hun vakgebied en zijn gemotiveerd voor een vervolg stap. Zodoende kunnen wij toptalent snel aan u voorstellen.
  • Voorafgaand aan een eventuele kennismaking met onze opdrachtgevers, interviewen onze consultants geschikte kandidaten tijdens face-to-face interviews. Hier worden competentiegerichte en persoonlijke vragen gesteld, referenties nagetrokken en motivaties vastgesteld. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze kandidaten garanderen.
  • Bovenop de kennis die onze consultants hebben van het wervingsproces, beschikken onze consultants over diepgaande kennis van uw vakgebied. Daarnaast heeft u altijd een vaste consultant die u bij al uw vragen en opmerking te woord staat.
  • Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met zowel u de klant als de kandidaat in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren en daardoor belangrijke informatie te kunnen verzamelen om onze dienstverlening constant te verbeteren.

Let’s
connect!

 

Bent u opzoek naar kandidaten ?