Elke werving en selectieopdracht succesvol dankzij onze 7 stappen!

Wanneer jij met Yourtomorrow samenwerkt, kunnen wij jouw complete werving en selectieopdracht uitvoeren.

Wij begrijpen als de beste hoe de markt in elkaar zit en garanderen dan ook dat wij de juiste kandidaat goed weten te matchen met jouw aanvraag. We kijken verder dan de wie, de wat en de waarom. Wij bieden altijd een oplossing op maat, die gegarandeerd voldoet aan jouw persoonlijke vraag.

1

Intake vacature

2

Marktanalyse

3

Talent selecteren

4

Voorstellen

5

Sollicitatie gesprek

6

Plaatsing

Ons werving- & selectieproces in zeven stappen:

1.  Intake vacature: Als jij contact met ons hebt opgenomen voor een werving en selectieopdracht, of nadat je een vacature hebt ingestuurd, willen we graag kennis met je maken. Zo komen we te weten naar wie je op zoek bent en welke competenties belangrijk voor je zijn. We stellen een profiel op en plannen de vervolgstappen. We spelen in op de wensen van zowel de werkgever als de kandidaat. Op die manier maken we altijd de beste match.

2.  Marktanalyse: De actief werkzoekenden vinden is niet zo moeilijk. Ons kandidatenbestand is groot en bestaat uit ambitieuze, bekwame professionals. Ook met het zoeken via Google, jobboards en social media zul je deze groep snel tegenkomen. In de huidige arbeidsmarkt is dat vaak niet voldoende. Zeker in de logistiek, waar zoveel vacatures openstaan, zul je op andere manieren te werk moeten gaan. Yourtomorrow zet daarom uitgebreide en succesvolle wervingsstrategiën in om ook in contact te komen met de latent werkzoekenden. Dat zijn de mensen die niet actief op zoek zijn naar een baan, maar wel open staan voor een nieuwe stap in hun carièrre. Wij zijn expert in het matchen van werkgever en kandidaat. Dat komt mede door onze kennis van en werkervaring in jouw branche.

3.  Talent selecteren: Wij nemen jou de voorselectie helemaal uit handen. Je komt dankzij onze research enkel in contact met geschikte kandidaten. Deze hebben we voor jou geselecteerd middels interviews, assesments en referentiechecks. We werken accuraat en precies.

4.  Voorstellen: Wij presenteren jou de kandidaten die door onze grondige analyses geselecteerd zijn op basis van hun (werk)ervaring, vaardigheden, beschikbaarheid en kwalificaties.

5.  Sollicitatiegesprek: Tijd voor een persoonlijk gesprek met de kandidaten die wij aan jou hebben voorgesteld. Aan de hand van een sollicitatiegesprek, de functie-eisen en jouw bedrijfscultuur kijk je welke kandidaat het beste past. Wij gaan voor de match met succes.

6. Vacature vervuld: Zodra er aan twee kanten een ‘ja’ is, zal jouw persoonlijke recruitment consultant van Yourtomorrow de nieuwe werknemer van A tot Z begeleiden. Zo nemen de arbeidsvoorwaarden goed door en praten we jouw nieuwe werknemer goed bij over relevante zaken binnen jouw organisatie. Vervolgens zorgen we voor een persoonlijke overdacht en is ook jullie morgen waardevol door een match met succes.

7.  Voorbereid op morgen: Onze ervaren recruitment consultant blijft ook na plaatsing van de geschikte kandidaat, zowel met jou als met de nieuwe werknemer in contact. Op die manier kunnen we de samenwerking evalueren en onze dienstverlening constant blijven verbeteren.

Let’s
connect!

 

Bent u opzoek naar kandidaten ?