Ons wervingsproces

Wanneer u met YourTomorrow samenwerkt draagt een gespecialiseerde consultant de gehele verantwoordelijkheid voor uw werving- & selectieopdracht.

Geen enkele organisatie is hetzelfde, ieder persoon is uniek en alle vacatures zijn verschillend. Daarom bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften, wensen en eisen. Hieronder vindt u een vereenvoudigde versie van ons werving- & selectieproces.

1

Intake vacature

2

Marktanalyse

3

Talent selecteren

4

Voorstellen

5

Sollicitatie gesprek

6

Plaatsing

Ons werving- & selectieproces in zeven stappen:

1.  Intake vacature: Wanneer u contact met ons heeft opgenomen of nadat u een vacature heeft ingestuurd, initiëren wij een persoonlijk gesprek waarin we het gewenste profiel bespreken/verfijnen en de vervolgstappen plannen.

2.  Marktanalyse: In de huidige arbeidmarkt is het vaak niet voldoende om alleen te zoeken via jobboards, Google en social media. Het grootste deel van de arbeidsmarkt is niet actief opzoek, een belangrijk deel van onze activiteiten is daarom gericht op het identificeren van latent werkzoekende. Dit doen wij middels uitgebreide succesvolle  wervingsstrategieën.

3.  Talent selecteren: Na de verfijning van het gewenste profiel gaan wij aan de slag en beginnen we potentiële kandidaten te werven via onze netwerken. Tijdens onze research selecteren wij geschikte kandidaten middels: interviews, assessments en referentie checks.

4.  Voorstellen: Presenteren van geschikte kandidaten, gebaseerd op hun (werk)ervaring, vaardigheden, beschikbaarheid en kwalificaties.

5.  Sollicitatiegesprek: Hier heeft u de mogelijkheid de voorgestelde kandidaten te spreken en te beoordelen aan de hand van de functie eisen en uw bedrijfscultuur.

6.  Plaatsing: Volgend op een positief sollicitatieproces zal uw recruitment consultant de nieuwe werknemer begeleiden van A tot Z. Zo nemen we grondig de arbeidsvoorwaarden met de nieuwe werknemer door en informeren hem/haar over de belangrijkste huisregels binnen uw organisatie. Vervolgens zorgen wij voor een persoonlijke overdracht.

7.  Begeleiding: Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met zowel u de klant als de nieuwe werknemer in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren, daardoor belangrijke informatie te kunnen verzamelen om onze dienstverlening constant te verbeteren.

Let’s
connect!

 

Bent u opzoek naar kandidaten ?