Detacheren verbazingwekkend succesvol

Heb je goed personeel nodig, dat bovendien snel kan schakelen en per direct beschikbaar is? Wil je niet direct vastzitten aan een langdurig contact? Maar tegelijkertijd de garantie hebben dat je te maken hebt met een vakbekwame professional die snel kan schakelen en kan meedraaien? Dan is de mogelijkheid van detacheren zeker het overwegen waard. Je loopt geen risico en je hebt de mogelijkheid om de professional aan het einde van de afgesproken periode in vaste dienst te nemen.

5 redenen waarom onze opdrachtgevers voor uitzenden of detacheren kiezen:

  • Je kunt de professional op de werkvloer aan het werk zien. Je ziet of deze persoon goed past in de bedrijfscultuur en de functie.
  • Als de professional goed past binnen jouw organisatie, gaat de kennis en ervaring niet verloren. De professional kan na het detacheren een vaste medewerker worden.
  • De professional weet in welke situatie hij/ zij terecht komt en kan dus ook met volle overtuiging kiezen voor een vaste baan bij jou in het bedrijf.
  • Geen FTE-belasting, maar bij reorganisaties of aannamestops krijg je het extra werk door middel van detachering toch gedaan.
  • Een frisse wind in je bedrijf laten waaien. Deze professionals komen met nieuwe kennis en inzichten. Een mix van ervaren medewerkers en nieuwe mensen is perfect.
detachering werving en selectie
detachering werving en selectie

Werving en selectie als oplossing voor jouw personeelstekort

Goed personeel is goud waard. Het aantrekken en het behouden van deze mensen is dan ook cruciaal. Of je nu wilt uitbreiden of personeel moet vervangen. Het lijkt misschien makkelijk om een nieuwe medewerker aan te nemen, maar het vinden van goed en bekwaam personeel is elke keer weer vakwerk. Wij kunnen jou het hele proces van werving en selectie uit handen nemen. Wij gaan op zoek naar geschikte professionals en stellen je enkel voor aan de beste kandidaten, die wij zorgvuldig gescreend hebben. Yourtomorrow heeft zeer ruime ervaring met werving en selectie.

Dit in combinatie met de kennis van jouw branche, maakt ons een perfecte partner om voor jou de beste kandidaat of kandidaten te vinden. Er zijn honderden goede professionals, maar wij zoeken en vinden het toptalent dat optimaal bij jouw bedrijf past.

Werving en selectie door Yourtomorrow

Ben je op zoek naar dat ene toptalen of de meest geschikte kandidaten? wil je de mogelijkheden van werving en selectie bekijken en bespreken? Neem dan nu contact met ons op.

Detacheren

Detacheren houdt in, dat onze professionals gedurende een vooraf bepaalde tijd worden gedetacheerd binnen de organisatie met de mogelijkheid om aan het einde van de afgesproken periode in vaste dienst te treden.

Redenen voor onze opdrachtgevers om voor uitzenden of detacheren te kiezen zijn:

  • goede beoordeling: de medewerker wordt als het ware “getest” in een echte omgeving
  • betere oordeelsvorming: nagaan of de professional wel past in de bedrijfscultuur
  • kennis gaat niet verloren: de medewerker treedt later in vaste dienst
  • de professional kiest bewuster: men weet immers in welke situatie men terecht komt
  • geen fte-belasting; bij reorganisaties of aannamestops toch het extra werk gedaan krijgen

Werving en selectie

Het uitbreiden of vervangen van personeel op de afdeling vergt de juiste aandacht. Een nieuwe medewerker aannemen lijkt makkelijk, maar blijkt iedere keer weer vakwerk te zijn. 

U hebt de kans om de afdeling een nieuwe impuls te geven; meer vakkennis en nieuwe vaardigheden. Juist omdat dit niet de meest eenvoudige opdracht is neemt YourTomorrow hier graag samen met u de regie over.

Wij zetten onze zeer ruime ervaring in om uw opdracht met veel enthousiasme en resultaat uit te voeren. Ons doel is om te zorgen dat de beste kandidaat juist voor uw organisatie kiest, want er zijn honderden goede professionals in de markt, maar slechts één die optimaal bij u past.

Let’s
connect!

 

Bent u opzoek naar kandidaten ?