Yourtomorrow in de Logistiek

De logistiek is een sector die momenteel vol in beweging is. Er zijn momenteel grote tekorten op de arbeidsmarkt. Denk aan functies als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, bezorger of logistiek planner. Binnen de logistiek zijn er vele kansen die Yourtomorrow persoonlijk met jou bespreekt. Wij kennen de markt, de mogelijkheden en weten waar jij past. Jij staat centraal.

Yourtomorrow heeft exclusieve vacatures binnen de logistiek, wij spreken dagelijks mooie organisaties die jouw de uitdaging van morgen bieden.

 

logistiek

Logistieke vacatures op maat

Yourtomorrow heeft veel verschillende vacatures in de logistiek. Of het nu gaat om een expediteur, een declarant of een administratief medewerker. Als je wilt, helpen wij van Yourtomorrow, je tijdens het sollicitatieproces en matchen we je gegarandeerd met succes.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? of ben je toe aan iets nieuws? Neem dan snel contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Op die manier maken we jouw morgen waardevol.

Je kunt ons mailen info@yourtomorrow.nl of je vult het contactformulier in. De koffie of thee staat klaar. We zien je snel.

personeelstekort

Wij begeleiden jou bij elke logistieke stap

 

Alles begint bij Yourtomorrow met een oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis en kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als dit het geval is, heb je een intake met een van onze consultants. Deze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van de juiste vacature. Het mooiste is, dat we je tijdens het hele sollicitatieproces kunnen ondersteunen. En als je de baan hebt? ook dan blijven we nog in contact!

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!