Yourtomorrow in de zorg

logistiek

De zorg is continu in beweging

Wil jij van invloed zijn op iemand zijn of haar leven? Waardering ontvangen voor jouw werk? Dan is de zorg sector zeker wat voor jou!

Jouw werk kan van invloed zijn op individuen, gezinnen en families. Jij kan het verschil maken binnen deze branche. Ook bij Yourtomorrow hebben wij verschillende mooie opdrachten binnen deze sector. Functies als bijvoorbeeld, Verzorgende IG niveau 3, Verpleegkundige in de wijk en Coördinerend verpleegkundige. Wij vertellen je hier graag alles over!

Vacatures binnen de zorg

Yourtomorrow heeft veel verschillende vacatures in de zorg. Of het nu gaat om een Verpleegkundige, een Verzorgende of een Wijkverpleegkundige. Als je wilt, helpen wij van Yourtomorrow, je tijdens het sollicitatieproces en matchen we je gegarandeerd met succes.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? of ben je toe aan iets nieuws? Neem dan snel contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Op die manier maken we jouw morgen waardevol.

Je kunt ons mailen info@yourtomorrow.nl of je vult het contactformulier in. De koffie of thee staat klaar. We zien je snel.

personeelstekort

Aan het werk in de zorg via Yourtomorrow

 

Alles begint bij Yourtomorrow met een oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis en kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als dit het geval is, heb je een intake met een van onze consultants. Deze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van de juiste vacature binnen de zorg. Het mooiste is, dat we je tijdens het hele sollicitatieproces kunnen ondersteunen. En als je de baan hebt? ook dan blijven we nog in contact!

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!