Skip to main content

Hoe wij jouw baan vinden!

De match met succes

De recruiters van Yourtomorrow weten elke dag de juiste persoon te vinden voor een openstaande vacature in een bedrijf. Ook kunnen ze de perfecte baan matchen aan de ideale kandidaat. Het hele proces van het aantrekken, werven en selecteren voeren wij graag voor jou, als werkgever, uit. We hebben een groot netwerk van ervaren professionals. Bovendien hebben we ruime kennis en ervaring binnen de logistieke en finance branche. Op deze manier weten wij elke keer de juiste mensen te benaderen en kunnen wij maatwerk leveren.

Yourtomorrow vindt jouw ideale baan:

Ook voor het vinden van jouw ideale baan, ben je bij Yourtomorrow aan het goede adres. Samen kijken we naar waar je nu staat, wat jouw kwaliteiten zijn en waar je heen wilt. Wat is de volgende stap in jouw carrière? Wij hebben veel vacatures. Onze recruiters kennen jouw vakgebied als geen ander en kunnen je dus gegarandeerd matchen met succes.

Verschillende diensten:

Een recruitment bureau kan verschillende diensten leveren. Als organisatie kun je dus kijken welke vorm, op dat moment, voor die vacature het meest passend is. Yourtomorow regelt graag de detachering en de werving/ selectie voor je. Net wat voor jou het beste past.

Detachering:

Als je per direct goed personeel nodig hebt, maar (nog) niet wilt vastzitten aan een langdurig contract, dan is deze mogelijkheid waarschijnlijk precies wat jij zoekt. Yourtomorrow vindt een vakbekwame professional die snel kan schakelen en per direct beschikbaar is. Mocht de samenwerking zo goed bevallen en er is, aan het einde van de afgesproken periode, nog werk voor hem of haar? Dan heb je de mogelijkheid om deze werknemer in vaste dienst te nemen.

Recruitment:
Als je een vacature open hebt staan voor een dienstverband, dan is deze optie de oplossing voor jou. Het vinden (en behouden) van goed personeel is cruciaal.  Yourtomorrow neemt je het hele proces van werving en selectie uit handen. Onze recruiters kennen jouw vakgebied als geen ander. Dankzij hun ervaring en kennis vinden zij het toptalent dat binnen jouw bedrijf past.

Keuzes, keuzes, keuzes:

Ook voor jou als kandidaat kun je kijken waar jouw voorkeur ligt. Wil je liever ergens tijdelijk ingezet worden en dus een opdracht op detacheringsbasis? Of ga je liever voor meer zekerheid en verbind je je voor langere tijd aan een bedrijf met een dienstverband?

Onze expertise:

Er zijn veel verschillende recruitment bureaus. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar welk bureau het beste bij je past. Misschien is het een bepaalde werkwijze die je extra aanspreekt, is het iemand uit je netwerk, zijn de tarieven gunstig of heeft het recruitment bureau de juiste expertise en contacten binnen jouw branche. Onze kennis en persoonlijke werkervaring in de finance, logistieke en zorg wereld, maakt ons een perfecte partner. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van ambitieuze professionals.

Zo vinden we bij Yourtomorrow jouw ideale baan:
Wij hebben veel vacatures in de finance, logistieke en zorg sector. Onze kennis en eigen werkervaring in deze branches maken dat wij de markt echt begrijpen en jou dus op weg kunnen helpen. Als jij toe bent aan een nieuwe carrière, een volgende stap of een echte kickstart, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ons stappenplan:

We maken graag kennis met je, dit doen we door middel van een oriënterend gesprek. Zo kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Mocht dit het geval zijn, dan doen we een intake. Onze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van jouw ideale baan. Als je het prettig vindt, kunnen we je het gehele sollicitatieproces ondersteunen. Als je jouw dreamjob hebt gevonden, dan houden we contact, zodat we zeker weten dat alles prettig verloopt.

De 4  voordelen voor de werkgever:

– Het bespaart tijd: het zoeken en vinden van goed personeel kost veel tijd. Als je dat uit handen geeft, kun jij die tijd weer aan andere zaken besteden.

– Specialisten: Yourtomorrow heeft ervaren specialisten in dienst. Wij hebben de kennis en ervaring om de juiste match te maken.

– Kandidaten: je hebt als werkgever alleen gesprekken met geschikte kandidaten. De voorselectie is al voor je gedaan door Yourtomorrow.

– Ons grote netwerk maakt dat we heel veel (latent)werkzoekenden en geschikte kandidaten kunnen benaderen. 

Wat kunnen we voor jou doen?
Of je nu op zoek bent naar een baan of juist op zoek bent naar toptalent(en)? Wij komen graag met je in contact. Van het eerste intakegesprek tot het maken van een geslaagde match, wij doorlopen de stappen graag samen met jou. Je kunt contact met ons opnemen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *