Vacature Expediteur

vacature expediteur

Veel vacatures binnen de logistiek

Tegenwoordig zijn er veel vacatures binnen de logistiek, dit komt door grote tekortten. Maar het werken binnen de logistieke branche is heel aantrekkelijk bijvoorbeeld omdat je als starter vaak al rond de €2000 euro bruto per maand verdient. Schrik niet als supply chain manager kan dit wel oplopen tot wel €85.000 euro per jaar. Binnen Yourtomorrow bieden wij ook veel kansen aan binnen de logistiek, bijvoorbeeld een vacature expediteur, douane declarant enzovoort.

Wat doet een Expediteur?

Een Expediteur onderhandelt over de prijs, stelt contracten op, verzorgt de vrachtbrief, het manifest en de afrekening. Ook staat hij borg voor vrachtpenningen en invoerrechten, verzekert de goederen, geeft advies, organiseert het vervoer van deur tot deur en kan voor opslag zorgen. Ook Yourtomorrow heeft momenteel een vacature expediteur openstaan! Klik hier om informatie erover te vinden.

vacature expediteur

Werken in de logistiek?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is het interessant om naar banen in de logistieke sector te zoeken. Ook in Rotterdam zijn hier veel mogelijkheden in. Maar waarom zou je nou gaan werken in de logistiek? Wellicht om één van deze redenen:

  1. Logistiek werk is veelzijdig. Geen dag is hetzelfde. Logistiek functies bevatten vaak veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Dit houdt het werk lekker afwisselend.
  2. Logistiek heeft een mooie toekomst. Logistiek en transport is hard nodig om de logistieke vraag aan te kunnen. Met het groeiende aantal webshops heeft de sector een mooie toekomst voor de boeg.
  3. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden in de logistiek, zowel binnen het bedrijf als bij andere bedrijven in de logistiek sector.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? of ben je toe aan iets nieuws? Klik dan snel hier.

Je kunt ons mailen info@yourtomorrow.nl of je vult het contactformulier in. De koffie of thee staat klaar. We zien je snel.

vacatures logistiek rotterdam

Werken via Yourtomorrow

 Alles begint bij Yourtomorrow met een oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis en kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als dit het geval is, heb je een intake met een van onze consultants. Deze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van de juiste vacature. Het mooiste is, dat we je tijdens het hele sollicitatieproces kunnen ondersteunen. En als je de baan hebt? ook dan blijven we nog in contact!

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!