Skip to main content

Logistiek vacatures: tekorten bieden ook kansen

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.9.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Misschien wist je het al, maar er zijn momenteel meer banen dan werkzoekenden. Ook in de logistieke branche is dat niet anders. Sterker nog, er zijn momenteel zo enorm veel kansen dat niet meer onmogelijk is! Ben jij dus op zoek naar een baan met eindeloze mogelijkheden en een blakend toekomstperspectief? Bekijk dan onze logistiek vacatures.

Logistiek vacatures: meer dan alleen vervoer

De logistiek is zoveel meer dan alleen goederen van punt A naar punt B brengen. Er komt namelijk een hele pakket aan taken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan contact met klanten tot aan inplannen, factureren en andere administratieve handelingen.

Zo kun je in de logistieke branche dus op de weg, achter een bureau of in de haven terecht komen! Er is dus echt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit administratieve, commerciële, leidinggevende of praktische functies. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als expediteur, declarant of administratief medewerker. Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan nu onze vacatures.

Vacature expediteur

Wellicht is de vacature expediteur iets voor jou. In deze functie draag je verantwoordelijkheid af over de afhandeling van de order en de bewaar je de kwaliteit van de dienstverlening. Daarbij onderhoud je contacten met alle partijen en lever je rapportages op. Vergeet ook de orderplanning niet te coördineren!

Je houd je in deze functie dus bezig met een hoop, wat inhoud dat geen dag het zelfde zal zijn.

Een baan in de logistiek

Banen in de logistiek liggen niet alleen voor het oprapen, maar bieden ook enorm veel kansen. Denk aan een goed salaris en mooie kansen en mogelijkheden. Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan een kijkje bij onze logistiek vacatures of neem contact met ons op. We helpen je graag aan jouw droombaan!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]