Finance Rotterdam 

finance rotterdam

Exclusieve vacatures in de finance in Rotterdam

De beste vacatures voor Financiële Professionals vind je bij Yourtomorrow. Ben je een financial en op zoek naar een nieuwe baan? dan ben jij bij ons op het juiste adres!

Veel carrieremogelijkheden bij Yourtomorrow

Als finance professional kun je aan de slag bij elk bedrijf dat een gezonde financiële bedrijfsvoering nastreeft, van mkb tot multinational en goede doelen tot overheidsinstanties. Bij Yourtomorrow hebben wij veel verschillende mogelijkheden voor jou binnen finance Rotterdam! Bekijk ze hier.

Waarom werken binnen de finance?

Er zijn veel verschillende redenen om te gaan werken in de finance, zoals bovenstaand bijvoorbeeld, er zijn veel carrièremogelijkheden. Graag geven wij jou nog 3 redenen als:

1. Doorgroeimogelijkeden

De financiële wereld is altijd groeiende. Mede dankzij digitalisering en innovatie is de sector volop in ontwikkeling. Dat betekent dat er behoorlijk wat doorschuif- én doorgroeimogelijkheden zijn.

2. Bovengemiddeld salaris

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan trekt dit je misschien over de streep: de financiële sector staat erom bekend een van de bestbetalende sectoren te zijn. De lonen liggen vaak ruim boven het marktgemiddelde. 

3. Veel uitdaging

De financiële wereld omvat complexe materie die je brein constant op scherp stelt. Je werkt aan interessante opdrachten of projecten, moet daarbij nauwkeurig te werk gaan en krijgt in sommige gevallen te maken met deadlines en tijdsdruk.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? of ben je toe aan iets nieuws? Klik dan snel hier.

Je kunt ons mailen info@yourtomorrow.nl of je vult het contactformulier in. De koffie of thee staat klaar. We zien je snel.

finance rotterdam

Werken in de wereld van Finance Rotterdam

 

Alles begint bij Yourtomorrow met een oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis en kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als dit het geval is, heb je een intake met een van onze consultants. Deze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van de juiste vacature binnen de finance. Het mooiste is, dat we je tijdens het hele sollicitatieproces kunnen ondersteunen. En als je de baan hebt? ook dan blijven we nog in contact!

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!