Aan het werk als Declarant?

declarant

Steeds meer vraag naar declaranten

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen; vacatures voor declaranten. Maar vanwaar komt die drukte ineens? En zal dat zo blijven in de toekomst? Wat doet nou eigenlijk een declarant? Op deze pagina gaan we daar wat meer op in. Uiteraard is het zo dat niemand weet wat de toekomst brengt. Echter is dit zeker wel het juiste moment om van baan te wisselen of de keuze richting bijvoorbeeld een functie als declarant serieus te overwegen.  Reden hiervoor is dat goederen altijd in- en uitgeklaard moeten worden. Goederen zullen altijd van A naar B moeten worden gebracht, de logistiek is natuurlijk überhaupt een branche wat niet zal kunnen verdwijnen.

Wat is een declarant?

Een declarant, ook wel douanedeclarant genoemd, is de persoon die aangifte doet bij de douane. Deze baan is dan ook vooral een administratieve functie. De declarant is normaal gezien altijd aanwezig bij het doen van de aangifte om ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt, maar je gaat ook zeker aangiftes samenstellen en documenten controleren.

Vacatures Declarant

Op zoek naar een nieuwe baan als Declarant? Momenteel zijn wij nog steeds op zoek naar een Senior Declarant en een Douane declarant. Ben jij diegene die wij zoeken, solliciteer dan snel.

vacatures logistiek rotterdam

Werken via Yourtomorrow

 Alles begint bij Yourtomorrow met een oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis en kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als dit het geval is, heb je een intake met een van onze consultants. Deze consultant gaat vervolgens voor jou aan de slag met het vinden van de juiste vacature. Het mooiste is, dat we je tijdens het hele sollicitatieproces kunnen ondersteunen. En als je de baan hebt? ook dan blijven we nog in contact! Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? of ben je toe aan iets nieuws? Klik dan snel hier.

Je kunt ons mailen info@yourtomorrow.nl of je vult het contactformulier in. De koffie of thee staat klaar. We zien je snel.

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!