Op zoek naar een nieuwe baan?

vacature expediteur

Yourtomorrow geeft jou graag 3 redenen!

Waarom zou je op zoek gaan naar een nieuwe baan? Grote veranderingen zijn spannend. Toch zijn ze soms nodig en kunnen ze voordelig uitpakken want wie niet waagt, wie niet wint! Twijfel je om van baan te veranderen? Wij geven je 3 redenen om toch op zoek te gaan naar een nieuwe baan.
 

3 Redenen om te kiezen voor een nieuwe baan:

Reden 1: Geen uitdaging
Of het nou gaat om je werk, relatie of een studie, het is fijn om je comfortabel te voelen. Maar let op, je té comfortabel kan je lui maken! Wanneer je geen nieuwe uitdagingen krijgt, benut je bovendien niet al je mogelijkheden. Uiteindelijk slaat die comfort dan om in pure verveling en dat willen we natuurlijk niet!

Reden 2: Geen voldoening
Naar onze mening is het het risico waard om op zoek te naar geluk voor de lange termijn! Een baan waar je voldoening uit haalt maakt je ook in je privéleven een stuk gelukkiger. Maak van tevoren een wensenlijstje. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? In wat voor team werk je? Wat voor taken heb je? Welke organisatie past bij jou?

Met deze wensen in je achterhoofd kun je het internet afstruinen naar passende vacatures. Neem dus ook zeker een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We helpen je graag!

Reden 3: Geen ruimte om te groeien
Wil je verder groeien in je functie, capaciteiten of salaris maar is daar geen ruimte voor binnen jouw huidige functie? Ook dan is het misschien tijd om te kijken naar een nieuwe baan.

Een nieuwe baan zoeken
We hopen dat iedereen met plezier naar het werk vertrekt. Doe je dit niet? Dan kunnen wij je wellicht helpen aan een baan die beter bij je past. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op. We helpen je graag!

1

Oriënterend gesprek

2

Intake met consultant

3

Sollicitatie

4

Aangenomen !

Samen kijken we vanuit Yourtomorrow wat het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière naar een hoger niveau kan brengen. Daar gaan we voor!